Echipa noastră are nevoie de ajutor

Specialist sau fără experiență, te așteptăm să ni te alături! Promitem că vei învăța de la cei mai buni experți de pe piață. Vino în echipa noastră și dă viață spațiilor verzi împreună cu noi!

Graphic designer/ Specialist Marketing

Cautam o persoana care are cel mai bun prieten pachetul Adobe Suite, stie Digital Marketing indeajuns cat sa poata coordona activitatea departamentului de Marketing sau sa explice colegilor incepatori si are in portofoliu cel putin un website de care este foarte mandră.

Content Creator

Căutam un expert în limba romană și în limba engleză, care să știe să scrie texte dedicate oamenilor pasionați de spații verzi și Content Marketing, Link Building, Social Media, Video Marketing, Google AdWords, Blogging, Google Analytics, Google Search Console, SEO Local, SEO Video au condus la realizările profesionale.

Video si After Effects Editor

Căutăm un om pasionat de producție și editare video entuziast și creativ, care să poziționeze brandul Gazonul în cele mai căutate videoclipuri și animații. Garantăm mediu de lucru dinamic, echipă prietenoasă și posibilitatea de a crește profesional!

Dacă ești interesat să devii un expert în domeniul spațiilor verzi, vrem sa te cunoastem!

Trimite-ne CV-ul tau si spune-ne ce te motiveaza sa lucrezi in acest domeniu. S-ar putea sa cream o pozitie chiar pentru tine, daca nu aplici pentru o pozitie vacanta.