Gazonul face diferența

Muncă și pasiune investită de peste 20 de ani pentru a ajunge la perfecțiune. Pentru tine și proiectele tale.

ACTIVITATE

Comercializăm pe întreg teritoriul României, împreună cu colaboratorii noștri, peste 15 produse sub brandul Gazonul™, de la gazon rulou, semințe de gazon, semințe de plante furajere, fertilizanți, până la fertilizanți. În plus, oferim echipamente și utilaje, hobby și profesionale pentru grădini, terenuri de sport, parcuri, agricultură și construcții.  

Producem gazon 100% natural, dar oferim și soluții de gazon sintetic și gazon hibrid. Mixturile de semințe au la bază un brevet de invenție și sunt perfect adaptate pentru condițiile pedoclimatice din România.

SCURT ISTORIC ȘI EVOLUȚIE

Suntem primul producător de gazon rulou din România, iar din anul 2000, anul fondării misiunea noastră este de a oferi produse și servicii de calitate, în domeniul producției de gazon rulou și al amenajării și întreținerii spațiilor verzi.

De la înființare și până în prezent, activitatea firmei s-a diversificat permanent, pornind de la câteva lucrări de amenajare grădini și semințe de gazon comercializate și ajungând la ceea ce este azi Gazonul™. Oferim servicii integrate de amenajare, întreținere și reabilitare pentru orice tip de teren și am extins în ultimii ani activitatea, prin asigurarea celor mai inovatoare și calitative soluții de la nivel internațional, precum: sisteme de irigații automatizate, sisteme de iluminat, soluții de marcare și sisteme de ventilare, umidificare răcire.

1996 - BREVET DE INVENȚIE

Amestecurile de semințe și gazonul rulou au la bază acest brevet.

2000 - ÎNFIINȚAREA FIRMEI

Achiziția primei tone de semințe.

DEZVOLTARE CONTINUĂ

Pe parcursul anilor ne-am dezvoltat în permanență atât produsele, cât și serviciile, pentru a putea acoperi toate nevoile din piață.

DESPRE PRODUSE

Pe parcursul anilor am dezvoltat sub brandul Gazonul™ peste 15 produse, de la amestecuri de semințe de gazon, mixturi de plante furajere și flori, până la fertilizanți sub formă granulară, cu eliberare lentă până la îngrășământ foliar, cu eliberare rapidă și azot sub formă polimerice, cu eliberare lentă.

Gazon rulou natural

GAZON RULOU

 În primii ani de activitate, firma realiza producția de gazon pe suprafețe de 1000-2000 de mp și gazonul era produs doar pentru utilizarea acestuia în cadrul lucrărilor proprii. Interesul pentru producția comercială de gazon rulou a crescut de-a lungul anilor, datorită firmelor de construcții, care aveau nevoie de o soluție eficientă și rapidă pentru finalizarea proiectelor. Ulterior, nevoia a crescut și în rândul persoanelor fizice, care și-au dorit soluții de instalare a gazonului covor în propriile grădini. Astăzi, gazonul rulou este folosit în majoritatea proiectelor de amenajare, întreținere și reabilitare spații verzi.

În prezent, orice proiect care implică instalarea unui gazon rulou natural poate fi finalizat în câteva zile, în funcție de complexitatea acestuia. Fermele de producție a gazonului rulou și tehnologia utilizată s-au dezvoltat foarte mult, de aceea se pot furniza mii de mp zilnic.

Mai mult, în ultimii ani activitatea firmei s-a diversificat prin importul de gazon sintetic și prin încheierea de parteneriate pentru crearea de gazon hibrid la standarde FIFA.

Amestec seminte de gazon

SEMINȚE DE GAZON

 Amestecurile de semințe Gazonul™ reprezintă o gamă unică în România. Compozițiile la baza cărora există o expertiză de peste 30 de ani, testele legate de adaptarea lor la condițiile pedoclimatice și rezistența și toleranța față de factorii externi, reprezintă doar câteva dintre avantajele care diferențiază aceste amestecuri de gazon față de alte semințe.

Din gama profesională fac parte amestecurile de semințe Premium și Select, folosite și pentru producția de gazon rulou. Aceste semințe de gazon au o puritate de 100% și sunt ideale pentru toate tipurile de teren, în special pentru terenurile de sport. Toate celelalte amestecuri precum Secetă, Umbră, Clasic, Instant și Carpați au la bază specii și soiuri care se pretează mai mult pentru parcuri, grădini, zone rezidențiale și spații industriale.

Semințele folosite de noi, atât în amestecurile de semințe cât și în producerea gazonului rulou, au fost supuse de-a lungul timpului unor teste riguroase, precum toleranță la secetă, toleranță la sare, cosire la diferite înălțimi, mixturi și amestecuri, supraînsămânțare, rezistența la boli, toleranța la umbră, producția de semințe.

Fertilizant solid plante

FERTILIZANT

Gama noastră de produse a fost diversificată cu îngrășămintele de tip granular și lichid, create special din dorința de a oferi noi soluții dedicate managementului gazonului.

Compoziția fertilizanților a fost testată îndelung până au fost obținute formulele actuale, cu scopul de a dezvolta produse care să ajute la menținerea substanțelor nutritive active în sol un timp mai îndelungat.

Cu un conținut bogat de micro și macroelemente, fertilizanții Gazonul™ sunt destinați nutriției, stimulării creșterii și protecției tuturor tipurilor de gazon. Datorită complexului de nutrienți bazici – N, P, K, Mg, S, F, atât îngrășămintele de tip granule cât și cele lichide corectează carențele de substanțe nutritive din sol. Astfel, fiecare peluză are asigurat raportul optim de elemente necesare unei creșteri sănătoase, fertilizanții contribuind la stimularea înrădăcinării și la dezvoltarea vieții microbiene a plantelor.

20

ANI EXPERIENȚĂ

700+

PROIECTE IMPLEMENTATE

50+

ANGAJAȚI

4

FERME

25

DIPLOME EXCELENȚĂ ÎN AFACERI

Rețeaua de specialiști Gazonul crește anual

Crește împreună cu noi un brand 100% românesc. Fă parte din povestea noastră.

Colaboratori

An de an am reușit să ne dezvoltăm și să creștem rețeaua de colaboratori și parteneri. Am pornit de la un business de 2 angajați și în prezent avem 70+ colaboratori în țară, dar și în străinătate, care comercializează produsele noastre sau realizează împreună cu noi lucrări de amenajare, întreținere și reabilitare în România, dar și în afara țării. Colaboratorii noștri au acces la numeroase beneficii, de la accesul la produse competitive, la baza de date de clienți privați și publici.

Suntem alături de tine cu soluțiile cele mai eficiente

Ai nevoie de ajutor sau informații? Răspundem la toate întrebările și solicitările tale, în cel mai scurt timp posibil.