GRĂDINI PRIVATE

PORTOFOLIU GRĂDINI PRIVATE

Cu un portofoliu variat de grădini private realizate, de la grădini tradiționale, la grădini cu elemente moderne, avem o vastă experiență în amenajarea, întreținerea și reabilitarea acestora.

Poți beneficia de servicii de amenajare care pot include atât etapa de consultanță și proiectare 2D și 3D, cât și lucrări de pregătire a terenului, de instalare a sistemului de irigații, de instalare gazon sau de însămânțare, de plantare flori, arbori și arbuști și de realizare și instalare a elementelor decorative – pavaje, terase, foișoare, iazuri, fântâni, pergole ș.a. În etapa de consultanță stabilim împreună care sunt nevoile de amenajare și care sunt cele mai bune soluții de amenajare care să satisfacă atât nevoile practice, cât și cele estetice.

Dacă ai nevoie de servicii de întreținere pentru grădina ta, puteți apela cu încredere la serviciile noastre și ale partenerilor noștri. Vă putem oferi servicii în care să executăm lucrări de scarificare, aerare, supraînsămânțare, nisipare, tratamente fitosanitare, fertilizare și tundere. Mai mult, vă putem oferi soluții de reabilitare sau de renovare a grădinii în urma unei evaluări realizate pe teren.

Grădini proiectate pentru a crea spații verzi memorabile

Contactează-ne și vei primi consultanță specializată pentru a contura grădina perfect adaptată nevoilor tale.