PARCURI PUBLICE

PORTOFOLIU PARCURI PUBLICE

De la lucrări de construire a spațiilor verzi publice, în special a parcurilor, scuarurilor, locurilor de joacă, la terenuri de sport, la instalarea gazonului, plantări de arbori până la amenajarea de alei, fântâni arteziene, iazuri, foișoare, ziduri de sprijin, instalare mobilier urban, activitatea de amenajare, întreținere și reabilitare spații verzi publice a constat în implementarea a numeroase proiecte la nivel național.

Fiecare proiect de amenajare spații verzi publice, în special a parcurilor, reprezintă o provocare și, totodată, o modalitate prin care putem integra în planul urbanistic soluții care să transforme și să aducă îmbunătățiri calității vieții oamenilor.

Serviciile pe care le putem oferi includ serviciile de consultanță, servicii proiectare 2D și 3D, de construire, servicii de amenajare care includ atât lucrările de pregătire a terenului – instalare sistem de irigare, de drenaj, dar și lucrări de amenajare – instalare gazon, lucrări de plantare, amenajare loc de joacă, amenajare teren de sport multifuncțional, amenajare fântâni arteziene, instalare bănci și multe alte lucrări specifice de construire și amenajare. În serviciile de întreținere și reabilitare sunt incluse lucrări specifice spațiilor verzi, de la scarificări, plantări, la tunderi, irigări și altele. Împreună cu partenerii noștri putem asigura orice tip de lucrare                     

Spații verzi publice proiectate pentru comunitate

Specialiștii noștri sunt pregătiți să transforme spațiile verzi publice în cele mai ambițioase proiecte dedicate oamenilor din comunitate. Alege să fim partenerul tău de încredere.