PROIECTE ZONE REZIDENȚIALE

PORTOFOLIU ZONE REZIDENȚIALE

Proiectele rezidențiale reprezintă unele dintre cele mai provocatoare și creative proiecte care pot realizate în acest moment. Echilibrul dintre spațiul nou construit și spațiul verde alocat reprezintă întotdeauna o prioritate în astfel de proiecte. Astfel se asigură o dezvoltare sustenabilă, care contribuie totodată la menținerea unui climat cât mai sănătos pentru rezidenți.

De la pregătirea terenului, instalarea unui sistem de irigare, instalarea gazonului și plantarea gardurilor vii, a florilor, arbuștilor, arborilor și plantelor perene, poziționate individual, în aliniament sau în grup, până la amenajarea de spații de joacă, borduri, alei, sisteme de iluminat și a tuturor elementele specifice proiectelor rezidențiale.

Biodiversitatea, crearea unor spații verzi sustenabile, menținerea echilibrului estetic și crearea unei ambianțe plăcute pentru locatari reprezintă prioritatea noastră în amenajarea și întreținerea zonelor rezidențiale. Fiecare proiect este tratat cu atenție, asigurând de fiecare unicitatea și adaptarea la nevoile reale ale beneficiarilor finali.

Proiecte rezidențiale gândite pentru o viață

Contactează-ne și alege să fim partenerul tău în crearea celor mai sustenabile proiecte rezidențiale