TERENURI DE FOTBAL

PORTOFOLIU TERENURI DE FOTBAL

De la terenuri de fotbal pentru amatori la terenuri de fotbal care să respecte standardele internaționale, am construit, amenajat, întreținut, reabilitat și renovat terenuri de fotbal în țară, dar și în afara acesteia. Datorită fermelor noastre unde producem gazon rulou de o calitate superioară și a gamei de amestecuri de semințe apeciată de 20 de ani, am fost contractați de investitorii și administratorii terenurilor de sport pentru a crea suprafețe de joc performante și durabile.

Serviciile noastre integrate dedicate terenurilor de fotbal includ de la servicii de consultanță și proiectare, servicii de construcție teren, servicii de instalare sisteme de drenaj, irigare, încălzire, servicii de instalare gazon, la servicii de amenajare spațiu din afara terenului de sport, servicii de amenajare tribune, sisteme de iluminat, servicii de întreținere, reabilitare și renovare teren de fotbal.

Soluțiile noastre de instalare a gazonului includ de la însămânțare cu cele mai profesionale amestecuri de semințe, care conțin specii și soiuri de cea mai înaltă calitate la nivel mondial, la soluții de instalare gazon rulou natural, hibrid și sintetic.

În plus, serviciile de întreținere a terenurilor de fotbal includ lucrări de întreținere realizate cu produse din gama Gazonul – semințe și fertilizanți, dar asigurăm și echipamente specializate precum sisteme de iluminat pentru creșterea gazonului, sisteme de ventilație pentru prevenirea factorilor de stres și a bolilor gazonului, prelate pentru gazon care ajută la menținere și regenerare în sezonul rece și utilaje de marcat terenul.

Terenuri de fotbal proiectate și realizate la standarde internaționale

Află mai multe despre cum te putem ajuta să atingi cele mai bune performanțe.