Idei proiecte

Iarba taiata

Ce putem face cu iarba taiata

Cum tunderea reprezintă o activitate uzuală de întreținere, care se realizează cu o frecvență de cel puțin o dată pe săptămână, ne confruntăm de fiecare dată și cu întrebarea - Ce facem cu iarba tăiată?

Bradul de Craciun

Bradul de Crăciun

În fiecare sezon rece, în perioada sărbătorilor avem aceeași preocupare - bradul de Crăciun. Care este soluția cea mai bună de brad - natural, artificial sau o metodă alternativă, cum putem să aducem spriritul sărbătorilor mai bine în casă, cum decorăm bradul sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le adresăm în fiecare an.

Viata in spatiile verzi

Viața în verde

Natura și spațiile verzi sunt unele dintre cele mai importante spații de petrecut timpul pentru că ele ne ajută să ne echilibrăm, să ne liniștim, să ne energizăm și să ne relaxăm. Cât de important este să avem colțul nostru de verde acasă și cum ne putem prioritiza crearea unui astfel de spațiu pentru a avea o stare de echilibru.

Sfaturi pentru decorarea gradinii

Sfaturi pentru decorarea gradinii

Grădina reprezintă spațiul nostru de relexare și de încărcare a energiei, însă dacă nu este îngrijită și întreținută în mod constant atunci ea poate căpăta un aspect neîngrijit. În aceste cazuri, grădina nu mai reprezintă un loc de refugiu, ci un loc în care nu ne mai dorim să ne petrecm timpul și care ne provoacă o stare de disconfort. Ce putem face pentru a nu ajunge în situația aceasta?

Salvarea gradinilor ponosite

In salvarea gradinilor ponosite

Grădinile neîngrijite, grădinile care devin spații de depozitare sau grădinile care nu sunt întreținute corespunzător reprezintă o realitate cu care ne putem confrunta la un moment dat. Timpul, banii, momentele în care suntem mai puțini motivați să ne îngrijim de spațiul verde corespunzător reprezintă câteva dintre motivele pentru care putem ajunge în astfel de situații. Ce putem face?

Vrei să te lași inspirat de cele mai noi idei de proiecte?

Abonează-te și noi te vom surpinde cu idei și proiecte pe care le poți aplica ușor în spațiul tău verde.