Servicii de amenajare, întreținere și reabilitare grădini

SERVICII DEDICATE GRĂDINILOR

De la servicii de consultanță și proiectare la pregătirea și amenajarea grădinii, puteți beneficia de serviciile de care aveți nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite în grădină. Serviciile de întreținere și reabilitare grădină reprezintă servicii la fel de importante pentru a avea în permanență același aspect frumos și îngrijit pe tot parcursul anului.

Operația de scarificare este foarte importantă pentru menținerea aspectului și a densității gazonului din grădină. De aceea, orice gazon care are o vârstă mai mare de un an are nevoie de o scarificare, operația fiind obligatorie pentru orice grădină. Procedeul de scarificare se realizează cu un scarificator special pentru grădini, care dispune de cuțite verticale. Cu ajutorul cuțitelor de la scarificator se scoate foliajul uscat din gazon și, totodată, se realizează o tăiere a platoului de înfrățire, care va stimula formarea de noi lăstari.

Tot în etapa de scarificare a gazonului se pot realiza reglaje verticale ale utilajului pentru formarea de mici șanțuri în sol. În aceste șanțuri pot fi puse semințele de gazon în etapa de supraînsămânțare. De asemenea, cu ajutorul reglajelor verticale se realizează și o aerisire la nivelului solului, care contribuie la o mai bună oxigenare și la o dezinfectare a solului.

Vector scarificare gazon

Servicii complete pentru grădina ta

Contactează-ne telefonic sau online și noi îți vom răspunde tuturor solicitărilor legate de grădină.