GARANȚIA PRODUSELOR GAZONUL

De peste 20 de ani am căutat să dezvoltăm cele mai perfomante, de calitate și durabile produse. De aceea, am investit permanent îmbunătățirea produselor noastre și în adaptarea lor la condițiile pede-climatice din România. Astfel că, de la extinderea numărului de ferme în care producem gazon rulor, în îmbunătățirea procesului tehnologic, achiziționarea de echipamente tot mai performante, specializarea angajaților noștri, dar mai ales testarea soiurilor și speciilor de semințe de gazon pentru a putea obține cele mai bune amestecuri, ne-am adaptat permenent și am adus inovații în piață. Mereu am ales să colaborăm cu cei mai buni producători de pe piața mondială și să oferim o calitate incontestabilă prin produsele comercializate pe piață.

Credem că produsele noastre sunt performante datorită îmbunătățiri aduse în mod constant pe parcursul anilor, ceea ce a fost confirmat și prin contractele încheiate cu tot mai mulți parteneri, dar și prin vânzările care au crescut exponențial de la an la an.

Unul dintre obiectivele noastre este să construim cea mai mare comunitate de specialiști cu care să fim parteneri și să oferim împreună cele mai bune produse și servicii adresate amenajării, întreținerii și renovării spațiilor verzi.

Alătură-te comunității noastre și ai garanția unor produse de calitate superioară

Contactează-ne și află cum îți poți crește vânzările cu ajutorul produselor din gama Gazonul.