SUPORT TEHNIC PARTENERI

SERVICII DEDICATE PARTENERILOR

Cu fiecare an, rețeaua noastră de parteneri a crescut și s-a dezvoltat într-o comunitate de specialiști în domeniul spațiilor verzi, la nivel național. De la business-uri de retail foarte mari, firme de construcții la peisagiști care lucrează pe cont propriu, ne-am adresat tuturor specialiștilor cu aceeași misiune: de a crea o rețea de încredere a celor care doresc să ofere clienților produse și servicii de cea mai bună calitate.

Ne mândrim cu colaborări de peste 10-20 de ani la nivel național, dar și internațional, și am rămas unul dintre cei mai longevivi jucători de pe piața producției, comercializării și oferirii de produse și servicii dedicate spațiilor verzi.

Partenerii noștri se bucură de toate avantajele oferite de produsele și serviciile noastre, de la calitatea incontestabilă a acestora la suportul oferit de specialiștii noștri. Am creat special pentru fiecare partener un pachet de beneficii care să îi ajute în câștigarea unui capital valoros pentru propria afacere. Astfel că, produsele și serviciile noastre în raport cu relația cu partenerii creează plus valoare.

Unul dintre cele mai importante beneficii aduse în colaborările cu partenerii noștri este suportul tehnic pe care îl oferim, suport care implică: crearea unei oferte personalizate și a unui pachet de beneficii avantajos, pentru care fiecare partener este sprijinit din punct de vedere logistic, dar și din punct de vedere al promovării. Astfel, ne asigurăm de crearea unui cadru de colaborare prin care partenerii noștri își vor maximiza câștigurile și își vor consolida imaginea cu ajutorul produselor și serviciilor noastre.

Suport tehnic pentru produsele și serviciile Gazonul dedicate partenerilor

Alătură-te comunității noastre de parteneri și vei avea la dispoziție tot suportul nostru.